Νέα & Ανακοινώσεις
19 Φευρουαρίου 2010
Το Matala Dimitris villa and Hotel αναβαθμίζεται σε PREFERRED HOTEL για την BOOKING.COM για τα Μάταλα της Κρήτης
Περισσότερα »

17 Νοεμβρίου 2009
Η συμετοχή τής Δ. Χουστουλάκης Α.Ε στή 1η Πανελλήνια Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας 2009
Περισσότερα »

4 Μαρτίου 2009
Ξεπέρασαν τα 170 τα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία στον κόμβο Go2Crete.com
Περισσότερα »

Ο όμιλος
Ο όμιλος επιχειρήσεων Χουστουλάκη ιδρύθηκε το 1976 στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του τουρισμού καθώς και στο χώρο του εμπορίου, της παραγωγής και της επεξεργασίας κρέατος.

Παραγωγή και εμπορία κρέατος
Τα επιλεγμένα προϊόντα του ομίλου μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα επί της 25ης Μαρτίου στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. Τα προιόντα αυτά, καθώς και τα κρέατα παραγωγής μας μεταφέρονται με ιδιότητα φορτηγά ψυγεία σε όλη την Κρήτη.

Ξενοδοχειακές υπηρεσίες
Στα πανέμορφα Μάταλα μπορείτε να απολαύστε υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, στο ξενοδοχείο Dimitris Resort Hotel. Σε όλα τα γεύματα του ξενοδοχείου χρησιμοποιούνται μόνο ντόπια κρέατα και αλλαντικά, που παράγονται και επεξεργάζονται από τη μονάδα επεξεργασίας κρέατος του ομίλου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 15 δωμάτια A κατηγορίας, όλα εξοπλισμένα με λουτρό, βεράντα, Κλιματισμό, Θέρμανση, ψυγείο,δορυφορική τηλεόραση, πισίνα για ενηλίκους και πισίνα για παιδιά, χρηματοκιβώτιο και τηλέφωνο. Μπορείτε να λάβετε μέρος στις οργανωμένες εκδρομές σε ολόκληρη την Κρήτη, η να ενοικιάσετε αυτοκίνητο από εμάς στις καλύτερες τιμές!

Τουρισμός & Online Κρατήσεις
Με το σύστημα online κρατήσεων σε πραγματικό χρόνο και τον τουριστικό οδηγό Go2Crete.com, το 2006 ο όμιλος μπήκε δυναμικά στο χώρο της τουριστικής προώθησης της Κρήτης. Ήδη ο αριθμός των ξενοδοχείων που συμμετέχει στον οδηγό έχει ξεπεράσει τα 170 σε όλη την Κρήτη και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς.
Εκτός από την δυνατότητα για προβολή και πώληση δωματίων μέσω του οδηγού, το ξενοδοχείο έχει και την δυνατότητα να προσθέσει την μηχανή αναζήτησης διαθεσιμότητας μέσα στο site του.