Νέα & Ανακοινώσεις
19 Φευρουαρίου 2010
Το Matala Dimitris villa and Hotel αναβαθμίζεται σε PREFERRED HOTEL για την BOOKING.COM για τα Μάταλα της Κρήτης
Περισσότερα »

17 Νοεμβρίου 2009
Η συμετοχή τής Δ. Χουστουλάκης Α.Ε στή 1η Πανελλήνια Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας 2009
Περισσότερα »

4 Μαρτίου 2009
Ξεπέρασαν τα 170 τα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία στον κόμβο Go2Crete.com
Περισσότερα »

Οι Επιχειρήσεις
AUTO D - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Εξερευνήστε το νησί της Κρήτης με ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας και ανακαλύψτε υπέροχες διαδρομές και όμορφες τοποθεσίες που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.
Go2Crete.com - Ταξιδιωτικός οδηγός Κρήτης και Online Σύστημα Κρατήσεων Δημιουργήθηκε με στόχο την ολοκληρωμένη προβολή της Κρήτης στο Διαδίκτυο και την online πώληση ξενοδοχείων σε πραγματικό χρόνο. Στη βάση δεδομένων του συστήματος του portal έχουν ήδη καταχωρηθεί περισσότερα απο 170 ξενοδοχεία τα οποία και πωλούνται online.
Μονάδες Παραγωγής & Εμπορίας Κρέατος Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε παραδοσιακές γεύσεις και αξίες στην παραγωγή μας και στα προϊόντα που προσφέρουμε. Την ποιότητα μας εγγυούνται ο αυστηρός έλεγχος, η τεχνολογία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό.
Ξενοδοχείο Dimitris Resort Hotel Για όλους εσάς που ετοιμάζεστε να κάνετε τις επόμενες διακοπές σας στα υπέροχα Μάταλα, το ξενοδοχείο Dimitris Resort σας περιμένει, για να περάσετε τις ποιο απολαυστικές σας διακοπές σε ένα ευχάριστο, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.