Νέα & Ανακοινώσεις
19 Φευρουαρίου 2010
Το Matala Dimitris villa and Hotel αναβαθμίζεται σε PREFERRED HOTEL για την BOOKING.COM για τα Μάταλα της Κρήτης
Περισσότερα »

17 Νοεμβρίου 2009
Η συμετοχή τής Δ. Χουστουλάκης Α.Ε στή 1η Πανελλήνια Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας 2009
Περισσότερα »

4 Μαρτίου 2009
Ξεπέρασαν τα 170 τα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία στον κόμβο Go2Crete.com
Περισσότερα »

Οι Επιχειρήσεις
Ξενοδοχείο Dimitris Resort Hotel
https://www.matala.gr     info@matala.gr

Για όλους εσάς που ετοιμάζεστε να κάνετε τις επόμενες διακοπές σας στα υπέροχα Μάταλα, το Ξενοδοχείο Dimitris Resort Hotel σας περιμένει, για να περάσετε τις ποιο απολαυστικές σας διακοπές σε ένα ευχάριστο, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 15 δωμάτια A κατηγορίας, όλα εξοπλισμένα με μπάνιο, βεράντα,Κλιματισμο,Θερμανση, ψυγείο,δορυφορική τηλεόραση,πισίνα για ενηλίκους και πισίνα για παιδιά, χρηματοκιβώτιο και τηλέφωνο. Μπορείτε να λάβετε μέρος στις οργανωμένες εκδρομές σε ολόκληρη την Κρήτη, η να ενοικιάσετε αυτοκίνητο από εμάς στις καλύτερες τιμές!

Φυσικά, στην ταβέρνα μας, που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας η ένα παραδοσιακό Κρητικό γεύμα! Το κρέας είναι φυσικά φρέσκο, δικής μας, ντόπιας παραγωγής.

Η παραλία είναι μόλις 200μ μακριά, και το ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο με δέντρα και πράσινο, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες για ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές.

Επίσης παρέχουμε  σύνδεση στο internet σε όλους τους πελάτες μας για την αποστολή και την λήψη της ηλεκτρονικής τους αλληλογραφίας.

Εάν λοιπόν αποφασίσετε να μας επισκεφθείτε, να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περάσετε αξέχαστα!

« Επιστροφή