Καλώς ορίσατε στον Όμιλο επιχειρήσεων Χουστουλάκη
Ο όμιλος επιχειρήσεων Χουστουλάκη ιδρύθηκε το 1976 στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του τουρισμού καθώς και στο χώρο του εμπορίου, της παραγωγής και της επεξεργασίας κρέατος.

Τα επιλεγμένα προϊόντα του ομίλου μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα επί της 25ης Μαρτίου στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης.

Στα πανέμορφα Μάταλα μπορείτε να απολαύστε υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, στο ξενοδοχείο Dimitris Resort Hotel. Σε όλα τα γεύματα του ξενοδοχείου χρησιμοποιούνται μόνο ντόπια κρέατα και αλλαντικά, που παράγονται και επεξεργάζονται από τη μονάδα επεξεργασίας κρέατος του ομίλου.

Με το σύστημα online κρατήσεων σε πραγματικό χρόνο και τον τουριστικό οδηγό Go2Crete.com, το 2006 ο όμιλος μπήκε δυναμικά στο χώρο της τουριστικής προώθησης της Κρήτης.

Νέα & Ανακοινώσεις
19 Φευρουαρίου 2010
Το Matala Dimitris villa and Hotel αναβαθμίζεται σε PREFERRED HOTEL για την BOOKING.COM για τα Μάταλα της Κρήτης
Περισσότερα »

17 Νοεμβρίου 2009
Η συμετοχή τής Δ. Χουστουλάκης Α.Ε στή 1η Πανελλήνια Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας 2009
Περισσότερα »

4 Μαρτίου 2009
Ξεπέρασαν τα 170 τα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία στον κόμβο Go2Crete.com
Περισσότερα »

Οι επιχειρήσεις μας
Ξενοδοχειακές υπηρεσίες & υπηρεσίας φιλοξενίας
Τοποθετημένο σε μια εκπληκτική τοποθεσία, στα Μάταλα της Κρήτης, το ξενοδοχείο μας σας περιμένει να πραγματοποιήσετε μαγεμένες διακοπές σε μια ιδιαίτερη περιοχή και να απολαύσετε την φιλοξενία μας.
Παραγωγή και εμπορία κρεάτος
Μέσω της μονάδας παραγωγής και εμπορίας κρέατος έχουμε την δυνατότητα να τροφοδοτήσουμε με ντόπιο κρέας αρίστης ποιότητας το καταναλωτικό κοινό και επιχειρήσεις, ντόπιες και μη. Τα φορτηγά ψυγεία μας μεταφέρουν το κρέας μας σε όλες τις περιοχές της Κρήτης αλλά και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σύστημα Online Κρατήσεων για Ξενοδοχεία στην Κρήτη
Το σύγχρονο σύστημα online κρατήσεων δίνει στην δυνατότητα σε ξενοδοχεία στην Κρήτη να προβάλλονται μέσω του Portal Go2Crete.com και να επιτρέπουν στους επισκέπτες του Portal και της ιστοσελίδας τους να προχωρούν σε κρατήσεις δωματίων σε πραγματικό χρόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.