Νέα & Ανακοινώσεις
19 Φευρουαρίου 2010
Το Matala Dimitris villa and Hotel αναβαθμίζεται σε PREFERRED HOTEL για την BOOKING.COM για τα Μάταλα της Κρήτης
Περισσότερα »

17 Νοεμβρίου 2009
Η συμετοχή τής Δ. Χουστουλάκης Α.Ε στή 1η Πανελλήνια Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας 2009
Περισσότερα »

4 Μαρτίου 2009
Ξεπέρασαν τα 170 τα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία στον κόμβο Go2Crete.com
Περισσότερα »

Οι Επιχειρήσεις
Μονάδες Παραγωγής & Εμπορίας Κρέατος
http://www.kreopolio.com     info@kreopolio.com

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε παραδοσιακές γεύσεις και αξίες στην παραγωγή μας και στα προϊόντα που προσφέρουμε. Την ποιότητα μας εγγυούνται ο αυστηρός έλεγχος, η τεχνολογία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Εγγυούνται την ποιότητα:

  • Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της επιχείρησης κ. Δ. Χουστουλάκης ανήκει στην 3η γενία της οικογενείας στην παραγωγή και εμπορία κρέατος, και κατέχει το δίπλωμα της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών ως Κρεοπώλης αλλά και ώς Εκδοροσφαγέας.
  • Η επιχείρηση παράγει δικό της κρέας από το 1970 και το 1980 βραβεύτηκε με το Πανελλήνιο Βραβείο Παραγωγικότητας
  • Επιλέγουμε τις κτηνοτροφικές μονάδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε με αυστηρά κριτήρια ώστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή άριστη ποιότητα
  • Διατηρούμε των έλεγχο των πρώτων υλών από την παραγωγή μέχρι και τη διαδικασία παρασκευής τους, έτσι ώστε όλα τα στάδια να είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του Κρέατος και διατηρούμε με τη σειρά μας ενημερωμένους και τους καταναλωτές.
« Επιστροφή