
Δυναμική η παρουσία της Δ. Χουστουλάκη ΑΕ στήν 1η Πανελλήνια Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας - με θέμα “Η εξέλιξη του Ελληνικού Παραδοσιακού Κρεοπωλείου” - που οργάνωσε η μεγαλύτερη στα Βαλκάνια Ελληνική Εταιρεία μηχανημάτων επεξεργασίας κρέατος και Τεχνολογίας Παραγωγής Κρεατοσκευασμάτων SIVVAS AE σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Λιανοπωλητών Κρεοπωλών Αθήνας «Οι Ταξιάρχες» , τον Σύνδεσμο Κρεοπωλών Πειραιά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ) , στό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στήν Αθήνα τίς 15 Νοεμβρίου 2009.

Στό πλαίσιο τής Ημερίδας έγινε διευρευνιτική συζήτηση – με θετικά αποτελέσματα - από τον κ. Χουστουλάκη Δημήτρη, με τόν Δντή Πωλήσεων κ. Δρεκόπουλο Φώτη, και τόν Ιδιοκτήτη της SIVVAS AE κ. Σιββά Θωμά, για τήν ανάθεση στήν Εταιρεία, του μηχανολογικού και ψυκτικού εξοπλισμού καθώς και τη μετάδοση Τεχνογνωσίας στίς νέες τεχνικές παραγωγής Κρεατοσκευασμάτων , για το νέο Κρεοπωλείο – Εργαστήριο – Τυποποιητήριο Κρέατος που ήδη κατασκευάζει η Δ.Χουστουλάκης ΑΕ στό κέντρο τών Μοιρών της Νότιας Κρήτης.
Ευχάριστη έκπληξη υπήρξε η παρουσίαση τής Νέας Τεχνολογίας Σουβλακομηχανής τής SIVVAS AE η οποία είναι η μόνη που μπορεί να κατασκευάζει σουβλάκια από κρέας τό οποίο δεν έχει υποστεί προκατάψυξη, αλλά είναι σε απόλυτα νωπή μορφή. Να τονίσουμε ότι εφευρέτης αυτής τής Πατέντας είναι ο Κρητικός Μηχανολόγος Χριστοδουλάκης Μάριος από τις Μοίρες Ηρακλείου ο οποίος έχει κατοχυρώσει και τήν Μηχανή. |