Προϊόντα & Υπηρεσίες
Ξενοδοχειακές υπηρεσίες & υπηρεσίας φιλοξενίας
Τοποθετημένο σε μια εκπληκτική τοποθεσία, στα Μάταλα της Κρήτης, το ξενοδοχείο μας σας περιμένει να πραγματοποιήσετε μαγεμένες διακοπές σε μια ιδιαίτερη περιοχή και να απολαύσετε την φιλοξενία μας.
Παραγωγή και εμπορία κρεάτος
Μέσω της μονάδας παραγωγής και εμπορίας κρέατος έχουμε την δυνατότητα να τροφοδοτήσουμε με ντόπιο κρέας αρίστης ποιότητας το καταναλωτικό κοινό και επιχειρήσεις, ντόπιες και μη. Τα φορτηγά ψυγεία μας μεταφέρουν το κρέας μας σε όλες τις περιοχές της Κρήτης αλλά και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σύστημα Online Κρατήσεων για Ξενοδοχεία στην Κρήτη
Το σύγχρονο σύστημα online κρατήσεων δίνει στην δυνατότητα σε ξενοδοχεία στην Κρήτη να προβάλλονται μέσω του Portal Go2Crete.com και να επιτρέπουν στους επισκέπτες του Portal και της ιστοσελίδας τους να προχωρούν σε κρατήσεις δωματίων σε πραγματικό χρόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.
Νέα & Ανακοινώσεις
17 Νοεμβρίου 2009
Η συμετοχή τής Δ. Χουστουλάκης Α.Ε στή 1η Πανελλήνια Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας 2009

Ο κ. Χουστουλάκης με τόν Δντή Πωλήσεων κ. Δρεκόπουλο Φώτη τόν Διευθύνων Σύμβουλο τής SIVVAS AE κ. Σιββά Θωμά και τόν Βέλγο Sefboucher  

Δυναμική η παρουσία της Δ. Χουστουλάκη ΑΕ στήν 1η Πανελλήνια Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας - με θέμα “Η εξέλιξη του Ελληνικού Παραδοσιακού Κρεοπωλείου” -  που οργάνωσε η μεγαλύτερη στα Βαλκάνια Ελληνική Εταιρεία μηχανημάτων επεξεργασίας κρέατος και Τεχνολογίας Παραγωγής Κρεατοσκευασμάτων SIVVAS AE σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Λιανοπωλητών Κρεοπωλών Αθήνας «Οι Ταξιάρχες» , τον Σύνδεσμο Κρεοπωλών Πειραιά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ) , στό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στήν Αθήνα τίς 15 Νοεμβρίου 2009.

Ο κ. Χουστουλάκης με τόν Πρόεδρο Λιανοπωλητών Κρεοπωλών Αττικής " Οι Ταξιάρχες"   Ο κ. Χουστουλάκης με τήν Κρητικής καταγωγής Οικογένεια Βεργετάκη που διατηρούν μια από τίς πλέον σύγχρονες Μονάδες Τυποποίησης Κρέατος στόν Βόλο Μαγνησίας

Στό πλαίσιο τής Ημερίδας έγινε διευρευνιτική συζήτηση – με θετικά αποτελέσματα - από τον κ. Χουστουλάκη Δημήτρη, με τόν Δντή Πωλήσεων κ. Δρεκόπουλο Φώτη, και τόν Ιδιοκτήτη της SIVVAS AE κ. Σιββά Θωμά, για τήν ανάθεση στήν Εταιρεία, του μηχανολογικού και ψυκτικού εξοπλισμού καθώς και τη μετάδοση Τεχνογνωσίας στίς νέες τεχνικές παραγωγής Κρεατοσκευασμάτων , για το νέο Κρεοπωλείο – Εργαστήριο – Τυποποιητήριο Κρέατος που ήδη κατασκευάζει η Δ.Χουστουλάκης ΑΕ στό κέντρο τών Μοιρών της Νότιας Κρήτης.
Ευχάριστη έκπληξη υπήρξε η παρουσίαση τής Νέας Τεχνολογίας Σουβλακομηχανής τής SIVVAS AE  η οποία είναι η μόνη που μπορεί να κατασκευάζει σουβλάκια από κρέας τό οποίο δεν έχει υποστεί προκατάψυξη, αλλά είναι σε απόλυτα νωπή μορφή. Να τονίσουμε ότι εφευρέτης αυτής τής Πατέντας είναι ο Κρητικός Μηχανολόγος Χριστοδουλάκης Μάριος από τις Μοίρες Ηρακλείου ο οποίος έχει κατοχυρώσει και τήν Μηχανή.
« Επιστροφή